Orthomoleculair Therapeut

Chantelle Kompier, Fleur Oudraad

 Chantelle Kompier 

Integrale Orthomoleculaire therapie volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie is gebaseerd op het behandelen van de oorzaken van uw gezondheidsklachten en niet enkel op de symptomen. En met de focus op vitale oplossingen i.p.v. klachten. Passend individueel advies en persoonlijke, directe, confronterende gesprekken met onderbouwende uitleg en uw oplossingsgerichte instelling zijn ons succes.

 

Niemand is immers hetzelfde, van binnen niet, van buiten niet en zelfs niet met een gelijke diagnose. 

 

- Gespecialiseerd in familiaire hypercholesterolemie

- Gespecialiseerd in alles wat een vrouw in haar buik en bekken balanceert 

 

Maak een afspraak met Chantelle via: 

https://gezonderbeter.nl/ 

 info@gezonderbeter.nl 

Tel: 06 11733937

 

Fleur Oudraad 

Heb je last van je buik? Heb je vage klachten, of herken je een van de volgende dingen? Dan help ik jou de oorzaak aan te pakken in plaats van het probleem te bestrijden. 

·         Crohn/Colitis/PDS (prikkelbare darm)

·         Burn-outklachten

·         Chronische vermoeidheid

·         Hormoongerelateerde klachten, zoals PMS of PCOS?

 

Als therapeut en ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in darmproblemen, zoals de Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa en prikkelbare darmsyndroom.

Hierin betrek ik niet alleen jouw fysieke gestel, (bijvoorbeeld bloedwaardes en darmmicrobioom) maar ook hoe jouw leven eruitziet en alle dingen die in jouw leven spelen. Dus niet alleen fysiek maar ook op mentaal gebied help ik je op weg om aanpassingen te maken die voor jou nodig zijn.

 

Je komt te weten welke voeding écht voor jou specifiek geschikt is en waarom, hoe je van je buikpijn af komt, welke vitaminen en mineralen jouw lijf nodig heeft hoe je je hoofd tot rust kan manen.

 

Je buik en je hoofd staan sterk met elkaar in verbinding, en vormen de basis voor je gezondheid (immuunsysteem) en je geluk. En als dat allemaal in orde is, ben jij weer in staat om met veel meer energie door het leven te gaan en de leukste versie van jezelf te zijn!

 

Maak een afspraak met Fleur via:

https://bellybalance.clientomgeving.nl/afspraak-maken

https://belly-balance.com

E-mail: Info@belly-balance.com

 

Tel: 06-18033982