Sporten in Dorst


Zwangerfit en Mamafit in Dorst


Christa Kerssen nieuw in Dorst

Het team van de fysiotherapie en Bekkenfysiotherapie is uitgebreid met Christa Kerssen. We zijn enorm blij met haar enthousiasme en mogelijkheden. Christa is manueeltherapeut en past daarnaast Dry Needling toe wanneer nodig. Verder is zij bezig met de opleiding Kindermanuele therapie. Veel werkplezier in Dorst!  


DorstZorg sportlessen voor jong en ouder. Binnen en buiten. 

Pilates, yoga, small group, fitness, bos. 


Dorst Zorg gespecialiseerd in zorg rondom de zwangerschap.

Vele zwangere en bevallen dames uit de regio hebben ons al gevonden. Dorst Zorg Gezondheidscentrum biedt namelijk goede zorg rondom de zwangerschap!

De Bekkenfysiotherapeut MSc, Bekken Manueeltherapeut, Zwangerfit docente en Massagetherapeut zijn gespecialiseerd in zorg tijdens en na de zwangerschap. We werken nauw samen en hebben korte lijntjes met verloskundigen en gynaecologen om optimale zorg te bieden. 


Geslaagde Open dag Dorst Zorg Gezondheidscentrum


Zaterdag 25 november was daar dan de officiële opening van Dorst Zorg Gezondheidscentrum.

Vanaf 11 uur stonden de deuren open en kon iedereen een kijkje nemen in alle ruimtes en kennismaken met het team en haar mogelijkheden.

Het was zeer geslaagd! We hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen over de vele mogelijkheden die Dorst Zorg bied. De ruime moderne kamers en grote oefenzaal met apparatuur viel bij velen goed in de smaak.

Wij zijn als team van Dorst Zorg ook trots en vinden het daarnaast fijn dat we Dorst en omstreken dit stuk extra zorg kunnen bieden.

De zorg is dichtbij en zit samen onder 1 dak en zo hoeft een ieder voor gespecialiseerde zorg niet ver meer te rijden. 

 


Dorst zorg pand gereed.