Kinder Osteopathie

Marlie Klaasen

Osteopathie Voor Kinderen

Kinderen en baby’s hebben gespecialiseerde aandacht nodig in de geneeskunde. Omdat ze middenin de ontwikkeling zitten en geen kleine volwassenen zijn.

 

Tijdens een bevalling worden er grote krachten uitgeoefend op het lichaam van de baby. Dit kan zowel bij het kindje als de moeder voor klachten zorgen na de bevalling. Sommige problemen kunnen al ontstaan voor de geboorte. 

De geboorte is een natuurlijk proces maar soms verloopt het door diverse omstandigheden voor zowel moeder als kind niet helemaal zonder problemen.

 

Het gebruik van een vacuumpomp of andere hulpmiddelen kunnen voor spanning op het hoofd of nekje van de baby zorgen. Dit kan Bij baby’s vooral zorgen voor slaapproblemen, langdurig of frequent huilen, problemen met zuigen en/of slikken, darmkrampjes, refluxklachten, keel, neus en oorproblemen.

De osteopaat kan middels zachte behandeltechnieken zorgen dat alles  weer goed kan bewegen en uw kindje kan ontspannen.

 

Kinderen maken in een korte tijd grote ontwikkelingen door. Meestal gaat dit goed maar soms ontstaan er klachten en kan een kind wel wat hulp gebruiken om zich weer lekker in zijn vel te voelen.

Bij peuters, kleuters en schoolgaande kinderen zien we vaak verteringsproblemen, slaapproblemen, KNO klachten, hoofdpijn, motorische ontwikkelingsproblemen, hyperactiviteit, bedplassen en buikpijn.

ook na een ziekte of operatie kunnen we ondersteunen bij het herstel.

 

Omdat de osteopaat zachte technieken gebruikt is het niet vervelend voor uw kind om een behandeling te ondergaan.

 

Wilt u een afspraak maken?

Vul het contactformulier in of bel 06-23692080

Voor meer informatie: www.deosteopaat.nl