Sporten bij Dorstzorg

Kleinschalig, laagdrempelig en kwaliteit


Van Yoga tot Bootcamps, Boksen en alles daartussen in.

Met of zonder klachten, bij ons vind je een scala aan sportlessen om fitter te worden en te blijven. Of je nu je algemene conditie wilt verbeteren, specifieke doelen wilt bereiken of aan je herstel wilt werken, we hebben voor ieder wat wils. 

 

Pilates, Kinderyoga, Kinderbootcamp, BBB, Boksen, Weerbaarheidsles, Medische fitness, yoga, Bootcamp, Circuittraining en bootcamp/crossfit voor 12-20 jaar. 

  

Onze nieuwe sportzaal is maar liefst 140m2 groot met grote openslaande tuindeuren. Heerlijk voor de echte frisse lucht en fijn omdat je zo doorkan stappen naar de nieuwe aangelegde sporttuin. 

De lessen worden geleid door ervaren fysiotherapeuten met een achtergrond in fitness of door professionele personal trainers/docenten. Zo ben je altijd in goede handen tijdens het sporten. 

 

Heb je klachten of specifieke gezondheidsdoelen? Dan raden we je aan om een intake gesprek en eventueel onderzoek te doen bij een van onze therapeuten. Op basis  daarvan maken we een programma op maat en begeleiden we je optimaal naar jouw persoonlijke doelen. 

  

Klaar voor actie? Meld je dan hier beneden aan.

Wil je meer informatie of heb je vragen naar mogelijkheden? 

Vul het contactformulier in of mail info@dorstzorg.nl 

 

Tot Ziens! 

  


Wil je je aanmelden om één van onze sportlessen te volgen, schrijf je dan in 2 stappen in:

1. Kies het abonnement/cursus/proefles in onderstaand schema en druk op het winkelmandje naar keuze. Vul hier jouw gegevens in.

2. Is je inschrijving gedaan? In jouw account zie je kopje "planning"  Meldt je dan in het lesrooster aan op de (proef)les die jij wilt gaan volgen. De trainer weet dan dat je er bent.


Nieuwe sportrooster per 1-2-2024